Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönsallad med kyckling

 
Bönsallad med kyckling Bönsallad med kyckling
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

För dig som gillar bönor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt bönorna rinna av. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Tillsätt lökhacket och ev. vitlök. Låt fräsa några minuter tills löken är genomskinlig och mjuk.
  2. Ta pannan från plattan och tillsätt vatten, citronsaft, vinäger och salvia. Tillsätt salt och peppar.
  3. Blanda i persilja, hackade timjanblad, kapris och bönor. Skölj salladen och riv den smått. Fördela den över botten på ett stort salladsfat. Stek bacontärningar och strö dem över salladen.
  4. Stek kycklingfilén i strimlor och lägg dem över salladen. Krydda med salt och peppar. Eller stek kyckjlinglåren i ugnen ca 45 minuter och servera dem till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.