Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönsallad med mynta och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fräsch och lättgjord sallad. Serveras med stekt ciabattabröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Smula osten och riv myntan i bitar. Blanda med tomaterna till en sallad.
  2. Skär brödet i tunna skivor och hetta upp lite olja i en stekpanna. Ta inte för mycket eftersom brödet suger upp all olja och det lätt blir för mycket. Pressa lite vitlök i oljan och stek brödskivorna. Servera dem varma till salladen och garnera den med mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.