Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bönsallad med tacofärs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sallad med lågt GI för dig som älskar texmex.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i oljan och blanda i tacomixpulvret och rör runt. Låt färsen svalna.
  2. Skär gurka, tomat, paprika och rödlök i bitar. Blanda med bönorna, majs och den avsvalnade färsen. Häll i olja och vinäger och rör runt.
  3. Servera med tacosalsa och lite gräddfil.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.