Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Boeuf Bourgignon

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Gudomligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm stora bitar. Skär löken, purjolök. När fettet smält, häll i grönsakerna och fräs dem lätt utan att bryna. Lägg i det brynta köttet och pudra över med vetemjöl. Blanda omkring så att mjölet fördelar sig jämnt.
  2. Tillsätt lagerblad, salt och peppar. Häll på vinet och pressa i vitlöksklyftorna. Låt det hela koka upp, sänk värmen och låt det småputtra.
  3. Bryn champinjonerna och silverlöken i stekpanna och ställ dem åt sidan. En halvtimme innan grytan är färdig slår du i champinjoner och lök. Klipp över bladpersilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.