Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Boeuf Bourguignon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttbitarna på hög värme så de får en fin färg. Salta och peppra. Klyfta löken. Slanta morötterna och skär palsternackan i stavar. Skiva vitlöken.
  2. Lägg ner grönsakerna i grytan och fräs någon minut. Tillsätt vin, fond, lagerblad och kryddor. Låt köttet koka minst 1 timma. Red grytan med maizena utrört i lite vatten. Smaka av med salt och peppar.
  3. Dela svampen och fräs den lätt i olivolja. Salta och peppra. Lägg ner i grytan och låt puttra med de sista 5 minutrarna.
  4. Servera grytan med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Elis 4 mars 2008

    Så jäkla gott.Det var länge sen man åt detta. Måste göra det snart känner jag.Mums!!!!!

  • recepttorka 21 februari 2010

    Bara sååå GOTT GOTT GOTT :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.