Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bogrörasandwich enkelt och friskt

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En härlig frisk och fräsch sommarröra som går att använda till mycket. Själva röran passar som fyllning i både tunnbrödsrullar och smörgåstårta. Snabbt och enkelt hoprörd utan massor av disk.

Ingredienser

Instruktioner

Skär bogköttet i tunna skivor som strimlas och skärs i småbitar. Dela gurkbiten på längden och skrapa bort kärnorna med en tesked. Strimla och skär gurka, purjolök och paprika i småbitar. Grovriv osten och finhacka dillen. Lägg crème fraiche i en bunke och krydda med peppar, örtsalt och paprikapulver. Rör om så allt blandas väl och lägg i allt det hackade, skurna och rivna. Blanda runt väl och låt röran vila i kylen när förbereder serveringen. Bred smör på brödet och lägg på ett salladsblad samt 2 tomatskivor. Krydda över tomaterna med lite peppar och örtsalt. Klicka på röran och dekorera några skivor gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.