Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bolognes

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Jättegod Bolognes. Svårare än så är det inte att lyckas med köttfärsåsen!

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka vitlöken, stek den sakta i hälften av oljan i en gryta utan att löken tar färg. Fräs köttfärsen för sig i resten av oljan i en stekpanna. Lägg i tomater, färs, lagerblad, smulad buljontärning, timjan och oregano i grytan. Dela tomaterna lite med en slev. Koka upp och låt det sedan sjuda i 15-30 minuter. Lägg på ett lock om vätskan börjar koka in för mycket. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt pasta och riven parmesan.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.