Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bomb med tacochips

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett av Marias goda recept, tackar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dag 1 Blanda creme fraiche och phiadelphiaost, hacka rödlöken fint och blanda i salt och peppar. Tag en kupad skål och klä den med plastfolie. Lägg i blandningen och låt den stå ett dygn. Dag 2 Vänd upp "bomben" som förhoppningsvis har blivit fastare på ett uppläggningsfat och fått formen efter skålen och bred röd rom över hela. Servera med tacochips och gurkstavar eller vad man tycker kan passa till.
  2. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Slobban 5 december 2010

    Vi serverade denna smaskiga bomb som snacks på en 40-års fest i helgen. Den gjorde succé och uppskattades av alla! Vacker blir den också med rommen och tortillachips runt ikring.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.