Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bombay biff med lime-raita

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

När du rostar kryddorna först blir de ännu mer aromatiska. Raita, kall yoghurtsås, både bryter av och framhäver smaken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till raitan och ställ kallt. Skär köttet i strimlor. Skala och skiva vitlöken. Rosta senapsfrön och spiskummin i en torr, het stekpanna. Ta upp det.
  2. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Lägg i lök och alla kryddor. Låt fräsa någon min. Servera köttet med raitan och frästa grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.