Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bombay- Brommagryta

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Massor av goda grönsaker får grytan att räcka till många. Köttet skär vi ganska smått så att grytan kan ätas med bara gaffel – bekvämt om man äter på stående fot!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva och skär köttet i små munsbitar.
  2. Skär lök, champinjoner och paprika i bitar. Hacka vitlöken.
  3. Värm oljan och smöret i grytan. Bryn köttet till det fått fin färg. Rör ner vitlök och curry. Lägg i löken och låt det koka upp.
  4. Tillsätt buljongtärningar, vatten, svamp, paprika och kikärter. Koka upp och koka 10 min under lock. Rör om och tillsätt yoghurt, ajvar relish och sambal.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.