Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bondböne grönsaksfräs

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

God grönsaksfräs som passar bra till kyckling men säkert till kött också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken och den kokta skinkan. Koka bondbönorna i 10 min. Skala dem.
  2. Sätt på plattan på medelvärme. Häll på smör, låt puttra färdigt (då vet man att det är tillräckligt varmt) lägg i den finhackade löken och fräs lite innan du lägger i bondbönorna och den kokta skinkan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.