Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bondbönssalsa

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ett underbart vegetarisk pålägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bondbönorna i 3-4 minuter tills de är mjuka. Häll av och kyl ner i kallt vatten.
  2. Mixa bondbönorna tillsammans med vatten och rapsoljan. Smaka av med salt, svartpeppar och citronsaft.

Kommentarer (1)

  • sikaal 7 mars 2012

    Det var betydligt godare än jag trodde, en 4;a och då är jag inte ens i närheten att vara vegerarian! ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.