Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bondgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätt att laga, mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tärningar. Låt ärtorna rinna av spadet, stek köttbitarna, i smör i en gryta salta o peppra. Häll i 2 dl av ärtspadet.
  2. Låt köttet efterstekas under lock på svag värme ca 15 min. Skölj purjolöken skär ca 2 cm långa bitar lägg ner i grytan. Rör ut tomatpuren i grädden tillsätt ärterna o låt koka ytterligare 10 min. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.