Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bondomelett med oliver och parmesan

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Servera omeletten nygräddad direkt ur pannan. Sätt gärna den nästan färdiga omeletten under grill 225°, så den blir gyllenbrun.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225°
  2. Skala och skiva löken och fänkålen. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skär tomaten i klyftor.
  3. Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Lägg i grönsakerna och stek i 3-5 minuter, rör om då och då. Salta och peppra.
  4. Blanda ihop ägg, ost, mjölk och salt med en gaffel bara så att det blir välblandat. Häll omelettsmeten över grönsakerna. Lyft eller stick i omeletten så att lös smet kan rinna ner och stelna. Omeletten är färdig när den stadgat sig men fortfarande är krämig på ytan.
  5. Sätt gärna den nästan färdiga omeletten under grill 225°, så den blir gyllenbrun.
  6. Garnera omeletten med oliver, parmesan och timjan.
  7. Lycka till! smaklig måltid

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.