Servera omeletten nygräddad direkt ur pannan. Sätt gärna den nästan färdiga omeletten under grill 225°, så den blir gyllenbrun.
Instruktioner
- Ugn 225°
- Skala och skiva löken och fänkålen. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skär tomaten i klyftor.
- Hetta upp olivoljan i en stekpanna. Lägg i grönsakerna och stek i 3-5 minuter, rör om då och då. Salta och peppra.
- Blanda ihop ägg, ost, mjölk och salt med en gaffel bara så att det blir välblandat.
Häll omelettsmeten över grönsakerna.
Lyft eller stick i omeletten så att lös smet kan rinna ner och stelna.
Omeletten är färdig när den stadgat sig men fortfarande är krämig på ytan.
- Sätt gärna den nästan färdiga omeletten under grill 225°, så den blir gyllenbrun.
- Garnera omeletten med oliver, parmesan och timjan.
- Lycka till! smaklig måltid
Publicerat den
3 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar