Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bondomelett med soltorkad tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig omelett på GI-vis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 200 grader. Använd en stekpanna med ugnssäkert handtag.
  2. Låt spenaten tina och rinna av. Dela potatisen i stora bitar. Skiva tomaterna. Repa bladen av basilikakvisten och grovhacka.
  3. Blanda ägg, mjölk, pressad vitlök, spenat, salt och peppar i en skål. hetta upp olja i en stekpanna och häll ner omelettsmeten.
  4. Låt vara någon minut tills den nästan stelnat och dra sedan av från plattan.
  5. Lägg i potatis, bönor, färska och soltorkade tomater och smula över fetaosten.
  6. Ställ in stekpannan i ugnen tills omeletten är helt stelnad och osten fått färg. Strö över basilikan före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.