- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Var lite försiktig när du friterar örterna. Eftersom de innehåller vatten, finns det stor risk att den heta oljan spottar och fräser när du lägger i dem!
Instruktioner
- Halvera tomaterna. Skala gurkan lite slarvigt. Halvera, kärna ur och skär den i grova bitar. Lägg dem med tomaterna i en skål.
- Strimla fänkål och lök tunt. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna. Blanda ner fänkål, lök, paprika och oliver i salladsskålen. Bryt fetaosten grovt och lägg den på salladen.
- Dressing: Blanda samtliga ingredienser, ringla över salladen och blanda om.
- Friterade örter: Hetta upp olja i en stekpanna eller kastrull. Lägg i örterna och fritera tills de verkar spröda. Låt dem rinna av på hushållspapper. Dekorera salladen med örterna.
Publicerat den
31 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar