Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Jättegod maträtt som blivit mångas favorit!

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor och fräs dom. Paprikorna och purjolöken strimlas och fräses tillsammans. Lägg alltsammans i en ugnssäker form. Övriga ingredienser utom osten blandas tillsammmans kalla och får koka en stund. Rör i grytan under uppkokningen så att det inte bränns vid. Blanda sedan i bonjourosten och häll såsen över köttet och grönsakerna. In i ugnen, 175 grader, tills köttet känns färdigt. Tiden kan variera beroende på vilket kött du använder. Servera med ris eller klyftpotatis. Har även provat med pasta och det gick lika bra.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • farmoringer 25 mars 2008

    Supergott blev det här. Jag hade inte bonjuorost utan cantadou istället plus att jag gjorde den på älgkött..

  • susannelotus 16 april 2008

    jättegott

  • gersgarden 29 oktober 2008

    Detta är en av mina topp 10 älsklingsrätter! 5++++

  • tottemaja 8 juli 2009

    Mycket gott!! Serverade ris till, tycker det passar bäst när det är gryträtt. Väldigt enkel o göra också. Ska göra den flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.