Instruktioner
Skär köttet i strimlor och fräs dom. Paprikorna och purjolöken strimlas och fräses tillsammans. Lägg alltsammans i en ugnssäker form.
Övriga ingredienser utom osten blandas tillsammmans kalla och får koka en stund. Rör i grytan under uppkokningen så att det inte bränns vid. Blanda sedan i bonjourosten och häll såsen över köttet och grönsakerna. In i ugnen, 175 grader, tills köttet känns färdigt. Tiden kan variera beroende på vilket kött du använder.
Servera med ris eller klyftpotatis. Har även provat med pasta och det gick lika bra.
Supergott blev det här. Jag hade inte bonjuorost utan cantadou istället plus att jag gjorde den på älgkött..
jättegott
Detta är en av mina topp 10 älsklingsrätter! 5++++
Mycket gott!! Serverade ris till, tycker det passar bäst när det är gryträtt. Väldigt enkel o göra också. Ska göra den flera gånger.