Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bonjourgryta

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Glutenfri. Lika god utan banan!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläsket i tärningar och färdigstek den, ev salta och peppra. Strimla purjon och stek tills den mjuknar. Smörj en ugnsfast form och lägg i paprikan i botten. Häll över fläsket och purjon.
  2. Värm upp grädden i en kastrull och tillsätt osten, låt det smälta till en sås. (Tycker du det blir för lite sås kan du göra en kallredning i en shaker av 2 dl vatten och 2 msk maizena) . Koka upp såsen och tillsätt redningen under omrörning. Krydda med curry och paprikapulver. Häll såsen över fläsket och grädda i 20 min. (Skiva på bananerna och låt stå i ugn ytterligare 5 minuter.)
  3. Serveras rätten med kokt ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.