Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bonniga örtbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gammalt recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop jäst, mjöl, örter, salt och socker. Tillsätt vattnet och rör ut tills degen lossnar från kanten. Tillsätt mer mjöl om den blir för kladdig. Knåda fem minuter. Låt jäsa övertäckt i två timmar. Vält ut degen och skär i limpor direkt på mjölad plåt. Rör degen så lite som möjligt.
  2. Låt jäsa ytterligare 40 minuter. Baka i ugnen på 175 grader i 30 - 35 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.