Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Borsjtj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Soppan är även väldigt god utan kött.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp högreven i rikligt med kallt vatten. Skölj rent kött och kastrull. Koka upp köttet i nytt vatten och sjud 2-3 timmar med några skurna soppgrönsaker. Ansa och skölj grönsakerna till soppan. Riv en av rödbetorna och blanda med vinägern. Strimla övriga grönsaker och fräs med den pressade vitlöken och fläsket i en kastrull. Fyll på med 8 dl av kokspadet från högrevet. Tärna köttet och lägg över i soppan. Smaka av med salt, peppar, kummin och spadet med den rivna rödbetan. Servera med en klick crème Fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.