Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bosnisk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Gott av nötkött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet, klyfta potatisen och hacka samtliga grönsaker.
  2. Placera allt i en djup gryta. Blanda vatten och ajvar, fyll grytan till hälften. Krydda. Strö över lagerblad och klippt persilja. Pressa i vitlök och lägg i lite smör.
  3. Låt puttra på svag värme, under lock i 1 timma. Smaksätt eventuellt med lite selleri.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.