Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bosses mandelmassebullar

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Blir cirka 15 bullar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225º.
  2. Vispa ut jästen i grädden. Rör ner övriga ingredienser, arbeta ihop till en bra deg.
  3. Låt jäsa till dubbel storlek, cirka 1 timme.
  4. Dela degen i två bitar. Kavla ut varje del till en tunn platta, 25 x 30 centimeter.
  5. Fördela smör, socker och mandelmassa. Rulla ihop varje platta och dela varje del i 7–8 bitar.
  6. Ställ i pappersformar och låt jäsa i cirka 45 minuter. Pensla med ägg och strö pärlsocker och mandel över.
  7. Grädda i cirka 10 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Wiola 14 februari 2009

    Jättegoda festbullar Wiola

  • LisaIsaksson 13 augusti 2009

    Det står inget om att smöret skall kallna innan man blandar i det? / Lisa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.