Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bostongurka

 
  • Serverar: 0-20 portioner
Skriv ut

Testa att göra egen bostongurka, alltid roligt att göra egen.

Ingredienser

Instruktioner

Borsta gurkan väl under rinnande vatten. Skala löken. Skölj paprikan. Kärna ur den. Hacka eller riv allt i matberedaren eller för hand. Koka upp ättika, vatten, socker, salt och senaps-frö i en gryta. Rör ner gurkmassan. Koka sakta utan lock tills röran tjocknat, cirka 20 minuter. Rör om då och då. Rör ner pepparroten och natriumbensoatet utrört i lite av den heta massan. Häll upp gurkan i små glasburkar. Sätt på täta lock. Förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.