Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bountybitar

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Underbart goda.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ smeten i kylen i en stund. Rulla smeten till fingertjocka längder och lägg dem på en skärbräda. Skär dem i 2–3 cm bitar. Ställ kokosbitarna i frysen i ca 30 min. Pensla eller doppa kokosbitarna i smält, mörk choklad. Lägg dem på ett bakplåtspapper, strö över kokosflingor. Låt dem stelna i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.