Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bountykaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 24 portioner
Skriv ut

Mycket god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt, blanda vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao i en bunke.
  2. Blanda sedan i mjölblandningen i smeten tillsätt sedan det kokande vattnet. Häll smeten i långpannan, grädda i 175 gr i ca 20 min (använd bakplåtspapper). Låt kakan kallna.
  3. Kräm: Smält margarinet, låt svalna något, rör i florsocker, äggen och sist kokosen. Bred krämen på den kalla kakan. Smält blockchokladen, blanda i oljan, bred chokladen på kakan låt stelna. skär sedan i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bappi 19 augusti 2008

    Så goooood !!!!! Enkel och så lättgjord kaka.

  • Gunjoh 29 september 2008

    Den verkar ju väldigt smaskig. Måste pröva den. Undrar om man kan göra kakan färdig fram till chokladglasyren och sedan frysa den. Är det kanske någon som provat?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.