Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bourbon Chicken

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Åt detta på ett Mall i USA och kan nu laga det själv hemma!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop såsen och ställ åt sidan.
  2. Skär kycklingen i cm-stora bitar. Mjöla kycklingen i kryddat mjöl. (Jag lägger alltihop i en zipp-påse och skakar runt) Bryn kycklingen i olivolja. (Jag steker i omgångar och lägger över den stekta kycklingen i en gryta.) När kycklingen fått färg, bryn lätt den hackade löken och paprikan i några minuter. (lägg även detta i grytan) Häll såsen över kycklingen och koka upp. Låt puttra under lock 25-35 minuter. Passa och rör ofta i grytan. Låt en handfull hackade ärtskidor koka med de sista 5-10 minuterna. Servera med kokt broccoli eller en grönsallad och kokt ris. Eller vegetarisk Lo Main.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.