Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bourgognesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod sås till kött eller fågel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och vitlök
  2. Dela lök och champinjoner om de är stora.
  3. Fräs bacon, lök, vitlök och champinjoner i en vid gryta
  4. Rör i puré och timjan
  5. Späd med vin och buljong
  6. Låt småkoka i 5 minuter
  7. Red av med maizena utrört i vatten

Kommentarer (1)

  • vanillalover 24 juli 2008

    Gott. Hade dock inte i bacon då våra gäster var vegeterianer. /Marie

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.