Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bovetepizza med fänkål och salami

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Nygräddad och frasig lyxpizza kommer lastad i ett naffs! Glutenfri och laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa äggen pösigt, tillsätt vätskan. Blanda fiberhusk, bakpulver, bovetemjöl och majsmjöl. Vispa ner det i äggsmeten. Rör sedan ner osten och låt svälla 5 minuter.
  3. Lägg bakplåtspapper på två plåtar och bred ut den kladdiga degen till två runda pizzor. Förgrädda bottnarna ca 5 minuter. Ta ut och fördela osten över bottnarna och sedan resten av fyllningen. Grädda i ytterligare 8-10 minuter, tills osten smält.
  4. Strö över lite färsk rosmarin och ringla över olivolja. Servera genast!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.