Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bräserad fläskkotlett med impotatis och en gudomlig buljong

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kotletterna blir väldigt möra och tillsammans med buljongen som potatisen mosas i blir det desto godare.

Ingredienser

Instruktioner

Kotletter: Salta, peppra och bryn kotletterna gyllenbruna i en gjutjärnsgryta. Lägg i rotfrukter och lök och låt de brynas med i slutet. Tillsätt buljong, lagerblad, vitpepparkorn och timjan. Koka upp och låt sedan sjuda på svag värme tills köttet släpper från benen. Tar cirka 1,5 h. Impotatis: Lägg allt i en kastrull och häll i lite av buljongen från köttkoket. Fyll upp med vatten och koka tills potatisen är klar. Servera med buljongen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.