Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brantevikssill

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Min variant på Brantevikssill.

Ingredienser

Instruktioner

Låt filéerna ligga i lagen 1 dygn. Ta upp dom och låt dom rinna av, varva därefter filéerna och övriga ingredienser i en skål eller glasburk. Låt allt dra i kylskåp ett par dagar.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • guldfotar 30 november 2007

    Den absolut godaste sillinläggningen, passar alla dagar. Guldfotar

  • SEAbjrpn 6 december 2008

    Tack för receptet. KramSEA

  • fahannan 2 juli 2010

    Detta är bästa sillen som finns. Jag brukar krossa alla pepparkornen, men blev så glad när jag såg att man inte behöver göra det i detta recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.