Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brassói aprópecsenye

(1 kommentar)  
Skriv ut

Den maträtt serveras med pommes frites och står ofta på menyn på den ungerska restaurangerna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i strimlor. Fräs löken i en stekpanna på svag värme.
  2. Tillsätt kött, mejram, paprikapulver, vitlöksklyftor. Späd med buljong och låt koka under lock på svag värme ca 5 - 7min. Krydda med salt och peppar.

Kommentarer (1)

  • Endiliona 30 september 2011

    God rätt, som passar bra till vardags. Vi åt den idag (fredag) och blev lite besvikna, skulle som sagt passa bättre en vardag. Ett stort plus var att det gick snabbt att laga den här maträtten. T.o.m. 1-åringen tyckte om! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.