Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bread and butterpudding

 
Skriv ut

Engelsk efterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred brödskivorna med smör och ingefärssylt. Lägg ihop smörgåsarna två och två. Skär dem sedan på mitten och lägg dem i en form.
  2. Vispa lätt ihop äggulorna, det hela ägget, sockret, grädden och mjölken till en kräm. Häll krämen över brödtrianglarna.
  3. Nu "duttar" du smör på topparna och strör råsocker blandat med ingefärspulver över det hela.
  4. Ställ in i medelvarm ugn och vänta tills rätten fått en gyllene färg.
  5. Serveras med fördel varm och gärna tillsammans med glass!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.