Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bresaola med paprika och parmesan

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Bresaola, lufttorkad italienskt nötkött, med välkombinerade smaker av paprika och parmesan. Perfekt att severa på en buffé, som antipasti eller till förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Häll upp paprika och lagen den ligger i i en skål. Mixa alltsammans till en slät puré med en stavmixer. Lägg Bresaolaskivorna på ett fat, ringla över lite olivolja. Klicka på paprikakrämen, strö över pinjenötter, lägg på parmesan och avsluta med strimlad bladpersilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.