Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bresaolamacka med pesto och parmesan

 
Skriv ut

Bresaola är lufttorkat nötkött som har sitt ursprung i Lombardiet i Italien.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg upp fyra brödskivor. Varva bresaola och smulad parmesanost. Klicka över pesto. Klipp över färsk oregano.
  2. Toppa med fyra brödskivor till och grilla mackorna i ugnen eller smörgåsgrill. Om man vill kan man också steka brödskivorna för sig och bara lägga ingredienserna emellan.
  3. Klä in i smörgåspapper och skär varje dubbelmacka på diagonalen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.