Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brie med portvin och valnötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta blir gott till kvällens ostbricka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg brietårtan på ett rejält ark dubbelvikt ugnsfolie. Strö över råsocker och grovhackade valnötter. Vik ihop folien till en påse. Häll på portvin och förslut den ordentligt. Lägg på grillen i ca 10 minuter.
  2. Servera med: Hjortronsylt och/eller frukt och bröd.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 9 juli 2008

    Detta vill nog Per prova han älskar brie och nötter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.