Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brie/camembert i marinad

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 2 timmar 45 minuter
Skriv ut

Smaksatt camembert till ostbrickan eller buffén

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela osten i 6 trianglar. Vispa ihop vinäger, vin, olja, salt och socker.
  2. Skiva löken fint och nyp bladen av citrontimjan. Krossa pepparen i mortel (eller gör som jag, ta grovmalen peppar direkt ur burk).
  3. Blanda ner lök, peppar och timjan i marinaden och lägg sen ner ostbitarna. Se till att alla bitarna får marinad över sig. Täck med lock eller plast och låt dra i minst 2 timmar i rumstemperatur.
  4. Ställer du skålen i kylen så bör den stå längre, över natten. När den serveras är den godast kall och gärna garnerad med solroskärnor på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.