Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Briepaj

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En paj som överträffar det mesta tillsammans med en mangosalsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Arbeta ihop pajbotten. Tryck ut den i en pajform, ca 25 cm i diameter. Låt vila 30 min eller i frysen 20 min.
  2. Förgrädda pajskalet 225 grader 10 min.
  3. Skär brieosten i skivor med det vita skalet kvar. Vispa ihop mellangrädde, mjölk, ägg, oregano, timjan, salt och peppar.
  4. Grädda pajen 30-35 min.
  5. Servera gärna mangosalsa tillsammans med pajen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.