Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Brinnande pepparstek med spätzle

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En toppengod festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn köttet hastigt och stek långsamt på medelvärme i ugn. Ta köttet ur pannan och ställ den på spisen.
  2. Fräs löken tillsammans med pepparsorterna och flambera med cognac och portvin. Tillsätt sedan buljong och grädde. Koka ihop och smaksätt med senap och salt.
  3. Spätzle: Blanda degen, tryck den genom en potatispress till "ormar" och koka ganska hårt i vatten och olja som färsk pasta tills de flyter. Servera gärna en grönsallad till. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.