Instruktioner
Smält smöret i en kastrull. Rör sedan ner socker, kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget. Blanda ner mjölet. Bred ut smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten. (Kladdkaksform). Grädda i nedre delen av ugnen i 175°C, 15-20 min. Låt kakan ska vara lös i mitten. Ta försiktigt bort kanten på formen, bottenplattan ska vara kvar. Låt kakan kallna under press, använd t ex en skärbräda med en tung skål på, för att kakan ska bli plan och fin. Koka upp grädde och smöret. Lägg ner chokladen i bitar och låt smälta. Tillsätt Apricot Brandy. Rör tills tryffeln blir krämig. Häll över tryffeln när kakan svalnat ställ sedan in den i kylen. Garnera med silverkulor när den svalnat lite så att dom inte sjunker igenom tryffeln. Låt tårtan stå i kylen tills den ska serveras.