Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Britts dajmkakor

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Lätta att göra och jättegoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet och krossa dubbeldajmen.Rör därefter ihop vetemjöl, socker och bakpulver. Slå i det smälta matfettet och sist dajmkrosset.
  2. Klicka i formarna. 175 grader, 10-15 min. i mitten av ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • markil 5 februari 2011

    Detta är supergoda kakor. Jag dubblade dock mängden dajm samt tog en form mellan muffins och knäck. Det blev många mindre kakor i stället. En självklarhet vid kalas hos oss numer.

  • susanne7206261 14 juni 2011

    super goda och lätta, gör dubbelsats med en gång

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.