Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoli och kycklingfrittata

 
Skriv ut

Perfekt som förrätt eller på ett buffébord.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 12 frittator
  2. Förväll broccolin i kokande saltat vatten i 3 minuter. Häll av i durkslag och låt rinna av väl. Pensla 12 nonstick muffinsformar med matolja. Fördela kycklingkött och broccoli i formarna.
  3. Vispa samman mjölk, ägg och parmesanost, salt och peppra rikligt. Fördela över kycklingen och broccolin i formarna.
  4. Grädda i 190 grader i 15 minuter, tills de rest sig och blivit gyllenbruna. Skär loss runt om och servera gärna med en tomatsallad och ev vita bönor i tomatsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.