Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoli och ost på kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god smakkombination. Kan förberedas för att snabbt gratineras före servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250 grader.
  2. Skär bort stjälken på broccolin och dela i buketter. Lägg ner dem i kokande lättsaltat vatten ca 2 minuter. Häll av vattnet och hacka broccolin smått. Blanda broccolin med ost och vitlök.
  3. Skär kasslern i 1 ½ cm tjocka skivor och bryn dom i smöret. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Fördela broccoliblandningen ovanpå kasslern.
  4. Sås: Koka upp alla ingredienserna i en kastrull under omrörning. Häll lite sås runt kasslern.
  5. Halvera tomaterna och lägg dem bredvid kasslern, strö riven ost över tomathalvorna och gratinera i ugnen i 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.