Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoli, squash och kasslergratäng

 
Skriv ut

En gratäng som kan serveras med ris eller bara njuta av den som den är.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skiva squashen, lägg på hushållspapper och salta för att få ur vätska. Skiva purjolöken och gör buketter av broccolin. Förkoka broccolibuketterna i lättsaltat vatten i ca 3 min. Skiva kasslern i storlek efter egen smak.
  3. Stek purjolöken, squashen och kasslern. Lägg detta i en ugnssäker form tillsammans med den förkokta broccolin. Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölet och vispa bort klumparna. Tillsätt mjölken och osten. Smaka av med salt, peppar och oregano.
  4. Grädda i ugn ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.