De här frasiga biffarna är härligt mättande och fulla av supernyttig broccoli.
Instruktioner
- Skala potatisarna och morötterna och låt koka mjuka i rikligt med vatten. När de är nästan helt klara slänger du ner broccolin som är delad i buketter och koka i 5 minuter till.
- Häll av vattnet och mixa allt grovt i en matberedare. Det går även att hacka med en kniv eller mosa med en gaffel. Häll ner allt i en bunke.
- Hacka paprika, lök och vitlöksklyftor fint och vänd ner i bunken tillsammans med sojamjöl, oregano, chilipulver, salt och svartpeppar.
- Mosa ihop allt till en hyfsad smidig smet och forma sedan små biffar. Vänd biffarna i panko eller ströbröd. Stek dem gyllenbruna i olja i en stekpanna.
- Blanda ihop matyoghurt och lite röd pesto.
- Servera biffarna med yoghurten, sallad och eventuellt kokt quinoa eller bulgur.
Publicerat den
13 april 2014
Liknande recept
Skriv kommentar