Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoligratäng

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och nyttig gratäng med keso och rivna morötter.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Lägg broccolin i kokande lättsaltat vatten och sjud under lock 5 min (15 min om den är färsk). Lägg i en ugnssäker form. Blanda lök, morötter, ost och keso med kryddor. Bred blandningen över broccolin. Gratinera i ca 20 min.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Disen 24 januari 2011

    Verkligen gott och nyttigt. Jag hade stekt kotlett till. Perfekt att ha med i matlådan. Lättlagat och mycket, mycket gott. Tack för receptet.

  • Disen 24 januari 2011

    Glömde sätta betyg. Full pott.

  • ringstrand 26 februari 2014

    Jättegod :-) kommer att använda den regelbundet. Tack

  • mats_arvidsson_184 20 februari 2015

    Mina döttrar accepterar inte ett julbord utan denna gratäng! Och den har funnits med sedan mitten av 80-talet då jag hittade den i Allt Om Mat. Passar perfekt till Julskinka! Tyvärr hade receptet försvunnit när jag skulle göra den sist - men gudskelov hade exhustrun kvar det.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.