Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccoligratäng med potatisklyftor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matig gratäng. God att servera till kassler eller bräckt skinka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º
  2. Lägg fryst broccoli och potatisklyftor i en ugnsform. Blanda i finskuren salladslök (purjolök) och tillsätt salt och pepparmix.
  3. Blanda mjölk, hälften av grädden och maizena i en kastrull och låt koka upp under omrörning. Blanda ner osten och låt den smälta, smaksätt med paprikapulver, salt och peppar.
  4. Rör ut äggulan i resten av grädden och vispa ner det i såsen. Häll såsen över grönsakerna och grädda i mitten av ugnen ca 20-30 minuter. (Stick gärna i potatisen för att känna om den är mjuk jag är lite osäker på ugnstiden)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.