Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccolisallad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott som tillbehör till kötträtter...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Broccolisallad: Börja med att steka bacontärningarna knapriga. Kok upp lite vatten i en gryta (till att förvälla broccolin i). Bryt broccolin i små buketter och förväll broccolin i kokande vattnet ca ½ minut. Häll av det kokande vattnet o skölj med kallt vatten tills broccolin blivit helt kall.
  2. Skala och finhacka rödlöken. Blanda ihop majonnäsen och vinägern.
  3. När baconet och broccolin runnit av och svalnat, blanda alla fasta ingredienser i en salladsskål. Häll på majonnäsblandningen och rör om. Ställ undan i kylskåpet för att "dra" till gastronomisk höjd.
  4. Obs! Vill man, kan man även servera broccolin rå i salladen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gutti 8 januari 2013

    Jättegod!

  • saxa 10 augusti 2016

    God och passade perfekt till en grillad köttbit

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.