Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Broccolisoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och enkel

Ingredienser

Instruktioner

Skiva lök och vitlök. Stek i olja utan att det tar färg. Lägg i kastrull tillsammans med broccoli, vatten och hönsbuljongtärningar. Låt koka till broccolin är mjuk. Häll ev av lite vatten (beroende på hur tunn man vill ha soppan) och mixa broccoli och lök med stavmixer. Ställ tillbaka på plattan och lägg i färskost och grädde. Rör och låt bli varmt. Var försiktig så det inte kokar för mycket då det kan skära sig efter att man hällt i grädde och färskost. Servera med ett gott bröd och njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • stunberg 5 juli 2010

    Inte alls speciellt god. Har ätit mycket krämigare broccolisoppor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.