Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröckling/Banansmörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Bananer går fint ihop med fisk, såväl rökt som stekt, rökt skinka och bacon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa bröcklingen.
  2. Kantskär brödet och bred på lite smör eller margarin.
  3. Skiva bananerna och täck smörgåsarna med dessa och lägg på ett jämnt lager av bröcklingen.
  4. Klipp dillen men spara några kvistar till garneringen. Strö 1 msk klippt dill på varje smörgås och bred majonnäsen ovanpå.
  5. Lägg sist på osten och sätt smörgåsarna i ugnen ungefär en kvart, 175 grader. Garnera med en dillkvist. Servera dem genast.
  6. Pröva som omväxling: Hackad bacon, purjolök och persilja ovanpå bananskivorna, ingen majonnäs utan bara ost till garnering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.