Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröd med kornmjöl

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Äntligen ett enkelt gott bröd som man kan göra på kornmjölspåsen som står och dammar i skafferiet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölk och honung eller sirap.
  2. Tillsätt övriga ingredienser.
  3. Arbeta till en slät, lite kladdig deg och fördela den i en smord och bröad form (2-liters).
  4. Grädda i 175 graders ugnsvärme cirka 50 minuter.
  5. Känn med sticka att brödet är torrt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.